Werken bij Van Holy Consulting Haal het beste uit jezelf.

Over ons

Van Holy Consulting wil toonaangevend zijn binnen de Nederlandse markt op het gebied van Technology en Data recruitment. Vanuit ons kantoor in Rotterdam zet ons, ervaren en bevlogen team zich dagelijks in voor onze opdrachtgevers en professionals. Binnen Van Holy Consulting is de ondernemende cultuur de drijvende kracht achter de groei en het succes van de organisatie

Onze belofte naar jou!

Werken bij Van Holy Consulting betekent snel carrière maken, samenwerken met bekende multinationals en bovenal jezelf ontwikkelen. En dat allemaal in een fast-paced omgeving met professionele en leuke collega’s. Om te slagen in het recruitmentvak moet je beschikken over een sterke drive en winnaarsmentaliteit. Dat betekent doorgaan waar anderen stoppen. Wij helpen jou daar uiteraard bij dankzij onze uitstekende begeleiding en coaching zodat jij écht alles uit jezelf kunt halen!

Wat bieden wij?

Voor al het harde werken dat je bij ons doet, krijg je ook wat terug. Van Holy Consulting biedt een uitstekend salaris, ongelimiteerde bonus, flexibel werken, internationale incentive trips en de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen via onze trainingsprogramma’s. En als jij ondernemend genoeg bent ingesteld en de nodige ervaring hebt opgedaan, dan krijg je bij ons ook de kans om jouw eigen bedrijf te starten!

Neem de volgende stap in jouw carrière. Van Holy Consulting

Bij ons krijg je de kans om jezelf in een snel vaart te ontwikkelen, te leren en te groeien in een team. Je krijgt uitstekende begeleiding en coaching zodat jij binnen no-time jouw eigen business kunt runnen. Wij willen het elke dag een stukje beter doen, werken keihard en vieren successen groots en samen. Deel jij deze mentaliteit en sta jij achter onze kernwaarden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze kernwaarden

Kwaliteit zonder compromis

Wij zullen altijd kritisch naar onszelf blijven kijken en proberen dagelijks onze dienstverlening te verbeteren om continue kwaliteit te waarborgen.

Betrokken

Wij zijn nieuwsgierig naar de behoeften van onze klanten en kandidaten. Een goede samenwerking leidt volgens ons tot de beste selectie van kandidaten en opdrachtgevers en daar investeren we graag in.

Daadkracht

Wij werken resultaatgericht en stoppen pas als onze klanten en kandidaten 100% tevreden zijn. Anderen praten, wij doen.

Relatiegericht

Onze relaties zijn gebaseerd op gelijkwaardigheid, vertrouwen en integer gedrag, Enthousiasme is het eerste dat opvalt als je met onze consultants spreekt en wij zijn hier om te blijven. Kortom, wij zijn op zoek naar lange-termijn relaties.

Volledige transparantie

We bieden transparantie in communicatie, calculatie & verdiensten en werkwijze.

Iets voor jou?

Solliciteer direct en misschien is deze baan straks van jou! Ons sollicitatieproces is overzichtelijk en snel.

Sollicitatie

Kennismakings gesprek

Assessment

Vervolggesprek

Arbeidsovereenkomst