Staffing Interim Solutions – Werving & Selectie – Deta-vast

U zoekt een gespecialiseerde, ervaren professional voor een interim project of u zoekt versterking voor uw team. Van Holy Consulting staat klaar om u hierin te ondersteunen. Wij zijn in staat om uw wervingsbehoefte om te zetten in een carrièrekans voor een professional die op interim basis of in vaste dienst wil werken.

Wij bemiddelen zowel vaste medewerkers als interim professionals. De afdeling werving & selectie ondersteunt u wanneer er behoefte is om een professional permanent in dienst te nemen. Met onze interim divisie ondersteunen wij opdrachtgevers met de aanwas van tijdelijke professionals. Door de jaren heen hebben wij een groot en robuust netwerk opgebouwd. Om digitale groei voor onze klanten te kunnen blijven realiseren, is flexibiliteit een must. Inspelen op de laatste trends en innovaties, snel schakelen op veranderende behoeftes in de markt en het aantrekken van de juiste professionals staan hierbij centraal. Van Holy Consulting helpt corporate organisaties en scale-ups flexibel te blijven door snel, specifieke expertise te leveren, dien nodig is om voorop te blijven. Binnen 48u zijn wij altijd in staat om 3 passende professionals voor te stellen.

Bent u op zoek naar een tussenoplossing? Van Holy Consulting biedt naast de bemiddeling van interim professionals of vaste medewerkers organisaties ook de mogelijkheid om de gewenste kandidaat via onze Deta-Vast oplossing aan te nemen. Deze oplossing biedt uw organisatie de mogelijkheid de kandidaat eerst beter te leren kennen voordat hij of zij vast bij u in dienst komt te werken. Minder risico, betere matches en kostenbesparingen op langere termijn.