Onze werkwijze

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij goed inschatten welke professional het beste bij u past.

Sinds onze oprichting, hebben wij zorgvuldig gebouwd aan een sterk netwerk van specialisten binnen onze niches. Dankzij de warme relaties die wij met deze professionals onderhouden, zijn onze consultants in staat om altijd en snel de best passende professional voor uw functie te vinden. Of dat nu op vaste, tijdelijke of detacheringsbasis is.

Onze consultants zijn specialisten binnen hun niche, kennen markt en weten welke ontwikkelingen er spelen. Wij zijn dan ook dé specialist in staffing & consulting van Technology, Data en HR professionals.

Onze consultants zijn specialisten in hun vakgebied, zij kennen de arbeidsmarkt als geen ander en weten wat voor ontwikkelingen en trends actueel zijn. Zo zijn zij een hoogwaardige gesprekspartner voor u en uw teams en zijn zij in staat om goed in te schatten welke professional het best bij uw uitdaging, project en organisatie past.

Wat je van ons kunt verwachten

  1. Persoonlijke kennismaking op kantoor of online
  2. Haalbaarheid en Advies
  3. Werving
  4. Selectie van kandidaten
  5. Kennismakingsgespreken met kandidaten
  6. Voorstel & Referenties
  7. Evaluatie

Solliciteer

Solliciteer op één van onze vacatures of meld je bij ons aan. Onze consultants zullen jouw profiel bekijken en contact met je opnemen.

Stap 1

Stap 2

Kennismaken

Wij nemen de tijd om jouw interesses, vaardigheden en ambities verder te onderzoeken zodat wij jou écht leren kennen via een kennismaking op kantoor of videogesprek.

Voorbereiding interview opdrachtgever

Wij stellen jouw profiel voor bij onze opdrachtgever(s) en zullen jou optimaal voorbereiden voor het interview.

Stap 3

Stap 4

Interview opdrachtgever

Het interview bij onze opdrachtgever duurt ongeveer één uur en zal online of op locatie van de opdrachtgever plaatsvinden. Na het interview zullen wij met de opdrachtgever in gesprek gaan en geven wij jou uitgebreide feedback naar aanleiding van jouw gesprek.

Nieuwe baan of opdracht

Zijn jullie allebei positief? Dan zullen wij de contractafhandeling doen binnen één week en ga je snel aan de slag bij onze opdrachtgever.

Stap 5