Kandidaten

Onze diensten

Elke carrière is uniek. De manier waarop je die carrière vormgeeft is uniek. Welke contractvorm daar vervolgens bij hoort is ook weer uniek en kan wel of niet bij jouw situatie passen. Onze gespecialiseerde staffing en consulting experts adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden. Werk je nu als zelfstandige en wil je liever in vaste dienst of juist andersom? Of wil je bij Van Holy Consulting vaardigheden ontwikkelen met de zekerheid van een vast contract? Vandaag dit, morgen weer anders? Alles kan. Wij bieden carrièreadvies op maat en begeleiden je gedurende je gehele loopbaan. Onze unieke propositie en verschillende diensten bieden vele mogelijkheden.

Interim

Van Holy Consulting werk direct met eindklanten samen en wij bieden volledige transparantie over onze marges en inkooptarieven. Wij zijn hier voor de lange termijn en kennen onze klanten en hun opdrachten door en door.

Om digitale groei voor onze klanten te kunnen blijven realiseren, is flexibiliteit een must. Inspelen op de laatste trends en innovaties, snel schakelen op veranderende behoeftes in de markt en het aantrekken van de juiste professionals staan hierbij centraal. Van Holy Consulting helpt corporate organisaties en scale-ups flexibel te blijven door snel, specifieke expertise te leveren, dien nodig is om voorop te blijven.

Wij beschikken dan ook over een ervaren team dat interim professionals snel aan een passend project helpt. Ons uitgebreide netwerk van interessante opdrachtgevers biedt voldoende mogelijkheden voor elke professional op elk moment van de carrière.

Vaste baan

Van Holy Consulting weet precies welke vacatures er in de markt open staan en dat binnen jouw gewenste regio. Aan de hand van jouw specifieke wensen en verwachtingen vinden we gegarandeerd jouw volgende werkgever. Door te luisteren naar zowel de wensen van de opdrachtgever als die van jou als professional, zullen we jou een functie bieden waar je je talenten verder kunt inzetten.

Detachering via Van Holy Consulting

Ons verfrissende detacheringsmodel, NewLance past uitstekend bij specialisten die ondernemend en flexibel zijn en hun waarde goed kennen. Je krijgt bij ons de zekerheid van een vast contract met een vast basissalaris. Per opdracht ontvang je een extra bonus boven op jouw vaste salaris, die tot stand komt door de combinatie van gewerkte uren en het uurtarief.

Als jij wilt werken op interessante projecten bij toonaangevende opdrachtgevers, zelf bepalen hoe je agenda eruit ziet of wanneer je op vakantie gaat en verzekerd zijn inkomsten? Met andere woorden wil je wel de lusten, maar niet de lasten van het ondernemerschap ervaren? Dan is ons detacheringsoplossing perfect voor jou.

Hoe we impact maken

Iedere dag proberen wij het verschil te maken voor onze kandidaten en opdrachtgevers door hen aan elkaar te koppelen. En door onze jarenlange ervaring zijn we hier erg goed in geworden!

Referenties van kandidaten

Justin is een recruiter die zijn vak verstaat. Hij gaat transparant te werk en komt zijn afspraken na. Bovendien heeft hij een proactieve houding naar zowel klanten als kandidaten en komt hij voor beide belangen op. Met Justin kun je hierdoor snel schakelen en dat heb ik als zeer prettig ervaren!

- Stacey Bonte, Product Owner

I highly appreciate the help from Van Holy Consulting for their efficient work in assisting me find a perfect matched job. I will definately recommend them to anyone I know who is also looking for jobs or candidates.

- Zhe Liu, Senior Software Engineer

It was a a real pleasure working together with Van Holy Consulting. His professionalism, straight communication and transparency made me feel like I truly had someone looking out for my best interest. He is one of the best recruiters that I ever interacted with.

- Luciano Rodriguez Fon, IT Delivery Manager

Onze opdrachtgevers