Over ons Building the future

Van Holy Consulting is dé staffing en consulting partner gespecialiseerd in Technology, Data en HR die in 2019 werd opgericht door Justin van Holy. Van Holy Consulting heeft als doel om digitale groei voor organisaties te realiseren door hoogopgeleide professionals aan hen te koppelen. Samen bouwen we aan de toekomst.

Wie zijn wij

Wij werven, selecteren, verleiden en binden professionals aan organisaties door staffing en consulting oplossingen te bieden met impact. Naast staffing en consulting specialist zijn we ook adviseur en business partner. Door continue in gesprek te zijn met professionals en opdrachtgevers wordt ons netwerk van professionals constant aangevuld met nieuw talent en blijven wij relevant door op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen om ons heen. Hierdoor kunnen we snel schakelen en zijn we een flexibele partner.

Onze consultants zijn integer, ondernemend, betrokken en gaan voor kwaliteit boven kwantiteit. Door onze niche focus, slimme werkwijze en recruitment tooling zorgen wij altijd voor de juiste match.

Onze kernwaarden

Kwaliteit zonder compromis

Wij zullen altijd kritisch naar onszelf blijven kijken en proberen dagelijks onze dienstverlening te verbeteren om continue kwaliteit te waarborgen.

Betrokken

Wij zijn nieuwsgierig naar de behoeften van onze klanten en kandidaten. Een goede samenwerking leidt volgens ons tot de beste selectie van kandidaten en opdrachtgevers en daar investeren we graag in.

Daadkracht

Wij werken resultaatgericht en stoppen pas als onze klanten en kandidaten 100% tevreden zijn. Anderen praten, wij doen.

Relatiegericht

Onze relaties zijn gebaseerd op gelijkwaardigheid, vertrouwen en integer gedrag, Enthousiasme is het eerste dat opvalt als je met onze consultants spreekt en wij zijn hier om te blijven. Kortom, wij zijn op zoek naar lange-termijn relaties.

Volledige transparantie

We bieden transparantie in communicatie, calculatie & verdiensten en werkwijze.

Onze missie

Wij maken professionals en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities. Dit doen wij elke dag steeds een beetje beter!